Openbloeien ligt ons nauw aan het hart. We gaan elke dag aan de slag met de talenten van elke leerling, zodat je dochter of zoon zich optimaal kan ontwikkelen.

En net als jou weten we dat ‘school’ meer moet zijn dan les. De wereld bestaat niet uit vier muren: op onze groene campus in het centrum van de stad mogen kinderen bouwen in de natuur. Ze kunnen ravotten, spelen, ontdekken … Ook om les te geven, trekken we geregeld naar de tuin, klaar om na de theorie de wereld te verkennen.

Elk kind centraal

We gaan dus resoluut voor een groene school, een waarin élk kind centraal staat. Hoe we dat doen? Door hen te begeleiden op maat. Dat betekent extra hulp als het wat minder gaat, maar ook extra uitdaging en verdieping als je kind meer aankan. Logisch, toch?

Al 180 jaar

Hartencollege Basisonderwijs • Onderwijslaan ligt aan de Dender, in het centrum van Ninove, omgeven door groen. We zijn gegroeid uit de traditie van de Zusters der Heilige Harten en zetten ons al meer dan 180 jaar in om jongens en meisjes zin in leren en zin in leven te geven.

Ontdek onze school in 1 minuut!

We laten je in dit filmpje graag eens binnengluren in onze tuin en in onze klassen! Wil je uitgebreider met ons kennismaken? Mail ons op info.bon@hartencollege.be of bel 054/31 06 65. We maken graag tijd voor je vrij!

 

Leer ons kennen!

Via onderstaande filmpjes leer je onze school beter kennen.

Dromen, talenten en wensen

 

De grote schoolstart

 

Groene school

 

Nieuw: onze buitenklassen

 

Geluksvogels

 

Als het wat meer mag zijn

Meer weten?